Interzoo 2022

Biotur România la Interzoo 2022

Biotur va participa la Interzoo 2022, cel mai mare târg de expoziție pentru industria animalelor de companie. Evenimentul va avea loc între 24 – 27 mai 2022 la Nuremberg, Germania. Furnizori din industria internațională a animalelor de companie din peste 60 de țări vor fi prezenți la Interzoo și vor prezenta produse pentru animalele de companie, precum și accesorii inovatoare. Interzoo reprezintă un reper mondial, o sursă cheie de inspirație pentru industria internațională a animalelor de companie. Vizitatorii comerciali beneficiază de o imagine de ansamblu a pieței globale a celor mai noi produse alimentare pentru animale de companie, produse de îngrijire și accesorii pentru animale de companie, câini pisici, păsări, pești și animale de terariu.

Descoperă Interzoo 2022

Interzoo 2022 este cel mai mare târg pentru furnizorii de produse pentru animalele de companie, iar Biotur va avea oportunitatea să descopere cele mai noi și inovative produse pentru animalele de companie. La Interzoo 2022 poți avea propriul stand sau doar să fii un simplu vizitator.

Biotur va participa la această ediție a evenimentului de mare amploare Interzoo, pentru a descoperi cele mai bune și eficiente produse pentru animalele de companie, pe care clienții români să le folosească pentru a le oferi micilor patrupezi o viață sănătoasă și activă. Cea de-a 36 ediție va strânge peste 2.000 de expozanți, care vor prezenta în cei 120.000 de metri pătrați pe care îi au la dispoziție, produsele premium pentru îngrijirea animalelor de companie (câini, pisici, rozătoare, pești și alte animale de terariu).

În România, din totalul achizițiilor de hrană și produse pentru animale se face arpximativ 5% online. Gama PET de pe Biotur Shop oferă produse premium pentru animalele de companie ca un distribuitor de încredere, care funcționează cu succes de peste 20 de ani.

De ce să participi la Interzoo 2022

Dacă faci parte din industria produselor pentru animale de companie, atunci nu trebuie să ratezi expoziția Interzoo 2022. Acest târg internațional îți oferă posibilitatea să verifici piața internațională în ceea ce privește industria PET.

Motive pentru care să participi la Interzoo 2022:

– Este un târg internațional unde vor participa peste 60 de țări, având ocazia să descoperi cele mai noi produse pentru o dezvoltare optimă a animalelor de companie. Cifrele arată că Interzoo este cel mai mare târg internațional de produse pentru animale de companie de mai bine de 60 de ani.

– Vor fi o varietate de subiecte, cum ar fi sportul ecvestru, tehnologia hranei pentru animale de companie și amenajările magazinelor. Sunt disponibile și produse pentru mamifere mici, păsări și câini.

– Un loc de întâlnire pentru toate animalele de companie, Interzoo Nuremberg primește aproximativ 39.000 de vizitatori comerciali din peste 120 de țări.

– Expozanții vă pot crește afacerea de export la nivel mondial și poate fi mai rezistentă la fluctuațiile economice. Interzoo reprezintă o variantă atractivă pentru comerțul specializat din Europa, Germania și alte părți ale lumii.

– În calitate de expozant la Interzoo 2022, aveți posibilitatea de a întâlni parteneri cheie care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea. Interzoo este o oportunitate excelentă pentru a expune și a încânta clienții noi cu inovațiile tale pentru animalele de companie.

În ediția din 2018, au participat peste 39,000 de vizitatori din 126 de țări, care s-au putut bucura de informații noi despre animalele de companie, prezentate de cei 1,900 de expozanți. Cu peste 390 de reprezentanți mass-media din 29 de țări și cu acoperire extinsă mass-media, târgul oferă o platformă de PR puternică.

Biotur la Interzoo 2022

Biotur participă la Interzoo 2022 prin reprezentanții săi care vor avea oportunitatea să descopere ultimele noutăți din lumea animalelor de companie și să le aducem pentru clienții noștri și patrupezii pe care îi au în îngrijire.

Până atunci, pe platforma Biotur Shop puteți să achiziționați mâncare premium pentru câini sau pisici, accesorii, precum și medicamente eficiente, utile în tratarea diferitelor afecțiuni ale animalelor.

Trimiteți-ne e-mail