Congresul Societatii Romane de Medicina Felina

Biotur România la Congresul Societății Române de Medicină Felină

În perioada 3 – 4 iunie 2022, Biotur va participa la Congresul Societății Române de Medicină Felină, ce va avea loc la Delta Dunării la complexul Cormoran din Uzlina.

În cele două zile se vor organiza conferințe, și workshop-uri focusate pe medicina felină. Soceitatea Română de Medicină Felină este membră AMVAC (Asociaţia Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie), iar printre obiectivele societății se numără afilierea la ISFM (Societatea Internaţională de Medicina Felină), reprezentând un sprijin pentru formarea unor specialiști naționali și internaționali în medicina felină.

Ce reprezintă Congresul Societății Române de Medicină Felină?

Congresul Societății Române de Medicină Felină este o societate ce își propune să promoveze evenimentele internaționale legate de medicina feline. În cele două zile, asistenții veterinari vor învăța despre cum să se comporte cu pisicile pentru a le câștiga încrederea, atunci când vin în cabinetele veterinare și care sunt cele mai eficiente metode de tratare a micilor feline. Asistenții vor putea obține chiar calificarea necesară pentru a deveni specialiști.

De asemenea, în cadrul congresului vor fi prezente diverse cabinete din țară, care vor putea să facă schimb de informații între ele, cu accent pe medicina felină.

Din acest punct de vedere, participarea Biotur la Congres era ca și obligatorie, având în vedere faptul că din 1996 Biotur România este un partener de încredere al cabinetelor și farmaciilor veterinare din întreaga țară.

Partenerii Biotur la Congresul Societății Române de Medicina Felină

La cea de-a VIII-a ediție a Congresului Societății Române de Medicina Felină, printre participanți, alături de Biotur România, se află și Royal Canin.

Royal Canin este un brand cunoscut pentru mâncarea premium pentru animalele de companie, fiind preferată de micile feline. Mâncarea uscată sau umedă oferă pisicilor o alimentație echilibrată și diversificată, având doar ingrediente benefice unei dezvoltări sănătoase a animalului de companie. În cadrul Congresului, Royal Canin va avea un stand special unde veți putea observa diversele produse destinate felinelor, precum și avantajele hranei naturale, fără coloranți, arome artificiale de gust și miros sau conservanți sintetici.

Biotur Shop oferă produse PET de înaltă calitate pentru animalul tău de companie. Pisicile, și nu numai, merită toată atenția noastră, iar pentru asta Biotur s-a focusat pe distribuirea produselor preferate ale animalelor de companie: hrană de cea mai bună calitate, recompense delicioase, accesorii adaptate nevoilor lor și produse premium de igienă și cosmetică.

De ce să participi la Congresul Societății Române de Medicina Felină?

Congresul Societății Române de Medicina Felină este un eveniment de la care nu trebuie să lipsească cei ce vor să învețe mai multe despre felinelor. În cadrul Congresului vor fi prezenți invitați speciali care vor aborda diverse teme de interes despre medicina felină:

– Prof. Univ. Dr. Doina Daneș: Ultimele noutăți în diagnosticul și tratamentul Peritonitei Infecțioase Feline;

– Prof. Univ. Dr. Mario Codreanu: Noțiuni de nutriție clinică a tineretului felin inainte și după înțărcare;

– Dr. Călin Șerdean: Insuficiență cardiacă congestivă;

– Conf. Univ. Dr. Ruxandra Costea: Reducerea riscurilor anestezice la pacientul felin/Cum să menținem în viață pacienții critici;

– Conf. Univ. Dr. Alexandru Vițălaru: Rolul și importanța chelatorilor de fosfor la felinele cu boală renală cronică;

– Dr. Florin Leca: Abordarea practică a pacientului cardiac;

– Dr. Rareș Căpitan (diplomat european dermatologie): Noutăți în alergiile felinelor. Ce se schimbă și ce rămâne la fel;

– Conf. Univ. Dr. Teodoru Soare: Afecțiuni bucale frecvent întâlnite la pisică – Diagnostic diferențial și metode de recoltare a probelor;

– Conf. Univ. Dr. Viorel Andronie: Pancreatită la pisică;

– Dr. Geanina Rasvan Sholtz: Abordarea timpurie și suportul nutrițional în boala renală a felinelor.

Biotur este o companie de încredere, care furnizează din 1996 produse de înaltă calitate, având un portofoliu impresionant – peste 7500 de articole reprezentate de medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igienă publică, hrană și accesorii pentru animale de companie, inlocuitori de lapte, premixuri si aditivi furajeri, etc. Produsele Biotur sunt diverse și au multiple utilizări, dar pot fi grupate după cum urmează: produse medicinale veterinare (VET), produse pentru animale de companie (PET), produse destinate fermelor de animale și produse pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD).

Biotur România își propune să asigure sănătatea animalelor și să promoveze medicina veterinară din România. Din acest motiv, participarea la Congresul Societatății de Medicină Felină este evenimentul perfect al începutului verii.

Trimiteți-ne e-mail