Utilizarea site-ului

Site-ul www.biotur.ro este proprietatea S.C. Biotur Exim S.R.L cu sediul in soseaua Turnu Magurele, KM.5, Alexandria, cod de inregistrare J34/1/1996, cod de inregistrare fiscala RO8034823. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul nostru implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Datele personale

Inregistrandu-va prin newsletter, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice, produsele comercializate, promotiile sau noi produse ale companiei Biotur . Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate cu stricta confidentialitate doar pentru a fi contactat de reprezentantii Biotur pentru notificarea dumneavoastra privind promotiile, ofertele si cele mai noi produse ale S.C. Biotur Exim S.R.L Furnizarea datelor personale precum nume, prenume, adresa de e-mail sunt obligatorii pentru a putea fi contactat. SC BIOTUR SRL nu va dezvalui sau instraina datele cu caracter personal catre terte persoane fizice sau juridice.

Schimbarea termenilor si conditiilor

S.C. Biotur S.R.L isi rezerva dreptul de a efectua modificari si actualizari privind termenii si conditiile si de a opera modificari in structura website-ului propriu fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii website-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor

Continutul website-ului www.biotur.ro este proprietatea S.C. Biotur S.R.L fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea continutului website-ului fara acordul S.C. Biotur S.R.L se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de S.C. Biotur S.R.L doar in scopul declarat al acestui website. S.C. Biotur S.R.L se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date personale fara a le instraina unei terte persoane. S.C. Biotur S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor de software sau hardware sau eventualelor probleme de securitate informatica.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Litigii

Orice litigiu aparut intre S.C. Biotur S.R.L si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.