Purici pisici – cele mai bune metode de combatere de la Biotur

Purici pisici? Nicio problemă! Biotur vă pune la dispoziție cele mai bune metode de combatere a puricilor.

Puricii pot afecta animalele de companie, dându-le senzația de prurit, mâncărime, însă pot provoca și alte probleme de sănătate. Pe piață există diferite produse eficiente care pot ține la distanță acești dăunători.

Pisicile pot lua purici de la alte simptome. Există diferite metode prin care putem elimina acești dăunători de pe animalele de companie, de la șampoane, până la pipete antiparazitare.

Purici pisici – simptome

Prezența puricilor la pisici se poate observa, dacă mica feline prezintă următoarele simptome:

  • Năpârlire
  • Mâncărime și iritație la nivelul pielii
  • Lins excesiv și mușcarea blănii
  • Viermi plați
  • Buze și gingii palide
  • Scărpinat constant și insistent

Îți mai poți da seama foarte ușor dacă pisica ta are purici prin prezența fecalelor de purici – pot fi cel mai ușor vizibili pe animalele cu blana deschisă la culoare.

Pisica trebuie regulat deparazitată atât extern, cât și intern. Paraziții externi pe care îi putem întâlni la pisica noastră se mai numesc și ectoparaziți. Principalii paraziți externi sunt căpușele, puricii și acarienii.

Purici pisici – prezentare

Puricii sunt principalii paraziți externi care sunt întâlniți la pisici și câini. Puricii se multiplică rapid, astfel că în doar 12 luni, pot produce milioane de pui. Puricii sunt paraziții externi care se hrănesc cu sângele animalului parazitat. Pisicile pot lua purici de la o altă pisică foarte ușor.

Poate fi o sarcină dificilă să scapi de purici în cazul pisicilor, deoarece o femelă de purice poate depune chiar și 50 de ouă pe zi. Ouăle sunt depuse și în mediu, precum și următoarele stadia de dezvoltare până la stadiul de adult, fiind dificil de ucis. Atunci când vedeți purici la pisică este esențial să folosești, pe lângă produse de deparazitare externă pentru animalul de companie, și produse pentru dezinsecția mediului. Veterinarul te va sfătui cel mai bine în privința produsului potrivit.

Pisica poate fi deparazitată pe tot parcursul anului. Este cea mai eficientă metodă să ții la distanță acești paraziți externi de pisica ta. Nu uitați că și o pisică de apartament poate avea purici, chiar dacă nu are contact cu lumea exterioară sau cu alte animale de companie. Chiar noi, stăpânii putem să aducem de afară purici pe ghete sau haine. Astfel că, trebuie luate măsuri preventive pentru a evita o parazitare externă.

Purici pisici – soluții eficiente împotriva acestor

Puricii la pisică pot fi îndepărtați folosind diferite metode. Magazinele de specialitate, precum și farmaciile veterinare vă pun la dispoziție o gamă largă de produse antiparazitare. Iată care sunt produsele folosite pentru îndepărtarea puricilor la pisici:

  • Pipete și soluții împotriva puricilor – printre cele mai căutate produse de îndepărtare a puricilor se numără pipetele. Sunt ușor de utilizat, direct pe pielea animalului, în zona gâtului, între omoplații pisicii, pentru ca pisica să nu ajungă să se lingă. Pipetele se aleg în funcție de vârstă și greutatea animalului de companie. Este indicat să îndepărtezi bine părul, înainte de a aplica soluția, pentru ca aceasta să intre cât mai mult în contact cu pielea.

Biotur vă pune la dispoziție ANTIPARAZITAR EXTERN PENTRU PISICI ADVANTAGE 40 CAT/RABBIT *4 PIPETE. Produsul se poate administra și la pisicile gestante sau în lactație. De asemenea, este redusă incidența alergiilor produse de purici. Stadiile larvare sunt omorâte pe animal și din mediul ambiant din jurul animalelor tratate.

  • Zgardă antipurici – o altă metodă de combatere a puricilor la pisici este zgarda antipurici. Este o metodă eficientă și are efect imediat. Puricii sunt eliminați prin substanța care se eliberează lent, iar pisica beneficiază de protecție pentru un timp îndelungat. Zgarda BIOKILL oferă animalelor dumneavoastră de companie o protecție ideală împotriva ectoparaziților (pureci, căpușe, țânțari) fiind un produs ecologic.Protejeaza pisicile de invazia parazitilor externi, pureci, capuse. Elimină acești paraziți de pe blana animalului. Acționează imediat și oferă protecție timp de 4 luni.
  • Tablete împotriva puricilor – tabletele sunt ușor de administrat, putând fi strecurate și în mâncarea animalului de companie. Odată ingerate, aceste tablete eliberează o substanță care se absoarbe în orgsnism, se leagă de proteinele din sânge și omoară puricii și căpușele când acestea se hrănesc. Aceste pastile de deparazitare internă sunt eficiente și protejează pisica până la 12 săptămâni.

Purici pisici – protejează-ți animalul de companie cu produsele Biotur

Dacă vrei să scapi de puricii de pe pisică, Biotur îți pune la dispoziție cele mai bune produse, calitatea lor fiind recunoscută de toți clienții.

Pe platforma Biotur Shop veți găsi metodele potrivite pentru îndepărtarea puricilor de pe pisică, precum și alte produse destinate îngrijirii micilor feline. Pisica dumneavoastră merită toată atenția cuvenită. Nu ezitați să apelați la medicul veterinar dacă observați semne ale prezenței puricilor la pisici.

Trimiteți-ne e-mail