Accesorii papagali

Accesorii pentru papagali – Cum să le pregătești un cămin pefect?

Vrei să adaugi căminului tău acel strop de farmec pe care numai un papagal ți-l poate oferi, însă nu ești decis ce accesorii să-i mai cumperi? Biotur vine în ajutorul clienților săi cu multiple propuneri de accesorii pentru papagali. De la colivii și decorațiuni până la jucării, Biotur te ajută să realizezi cel mai frumos cămin pentru papagalul tău.

Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când decidem să avem grijă de o pasăre exotică, însă Biotur vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă putea bucura de un prieten înaripat la dumneavoastră acasă.

Accesorii pentru papagali – Ce colivie alegem?

Accesoriile pentru papagali sunt diverse, însă atât de importante pentru a transforma căminul lor într-un loc cu condiții optime pentru o calitate a vieții sporită pentru micul nostru prieten.

Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este colivia pentru papagal. Fiind un element esențial pentru papagalul tău, aceasta trebuie să fie cât mai încăpătoare. Datorită faptului că papagalul va petrece majoritatea timpului în colivie, dimensiunea acesteia trebuie să fie una favorabilă zborului, astfel încât, papagalul să se poată deplasa în voie.

Dimensiunea cuștii trebuie să fie suficient de spațioasă și este bine să o achiziționați mai mare de la bun început, asta în cazul în care vrei să îi aduci pereche sau dacă vrei ca aceștia să se înmulțească. Un spațiu mic sau suprapopulat poate fi o sursă de stres și de boli pentru papagalul dumneavoastră.

Cu toate acestea, o colivie mare nu înseamnă că trebuie să fie supraîncărcată cu accesorii pentru papagali. Spațiu nu înseamnă mai multe jucării, ci mai multă libertate de mișcare pentru papagal, mai ales dacă este de dimensiuni mai mari.

Accesorii pentru papagali – Cum dotăm colivia?

Sunt recomandate două dispozitive esențiale: cele pentru mâncare și pentru apă. De obicei, este de preferat să fie două recipiente pentru alimente și unul pentru apă. Pe lângă aceste accesorii indispensabile, mai puteți achiziționa un cuib pentru bunăstarea papagalului. Se știe faptul că papagalii mai au obiceiul să se ascundă  pentru a se simți în siguranță. Pentru asta aveți nevoie de un cuib de lemn, prevăzut cu o gaură suficient de mare încât să aibă loc să intre în ea.

Puteți decora colivia în funcție de nevoile papagalului, însă mare atenție. Nu puneți obiecte grele care pot fi fatale, dar nici obiecte foarte mici care pot fi înghițite pentru a nu pune în pericol sănătatea papagalului.

Accesorii pentru papagali – Ce jucării putem achiziționa?

Nu putem uita jucăriile pentru papagali, nici măcar când vine vorba de prietenii înaripați. Pentru a le stimula distracția și amuzamentul, ținându-le ocupate, este important să le oferim mici atenții precum jucăriile.

Aceste accesorii pentru papagali sunt incredibil de importante pentru sănătatea păsării. Stresul, plictiseala, singurătatea, influențează extrem de mult starea papagalului. Pentru a evita acești factori nefavorabili, optați pentru achiziționarea de jucării. Acestea relaxează, alungă plictiseala, susțin mișcarea fizică și sănătatea mentală. Atenție însă, jucăriile nu suplinesc lipsa dumneavoastră. În cazul papagalilor, afecțiunea din partea stăpânului este indispensabilă, de aceea trebuie să petreceți cât mai mult timp cu aceștia și jucându-vă împreună cu ei.

Biotur oferă accesorii pentru papagali potrivite pentru toate păsările exotice. Papagalul tău merită sa fie răsfățat cu cele mai bune accesorii pentru o viață confortabilă. Pe platforma Biotur Shop veți putea cumpăra toate accesoriile necesare pentru prietenii înaripați.

Trimiteți-ne e-mail