jucarii-pisici

Jucării pisici – distracție pentru animalul tău de companie

Jucăriile pentru pisici sunt importante pentru animalul tău de companie, mai ales dacă stai la bloc și nu îi poți oferi libertatea de a se juca prin natură. Pisicilor le place foarte mult să se joace cu diferite accesorii, mai ales de la vârste fragede. Jucăriile sunt potrivite atât pentru câini, cât și pentru pisici, deși unele persoane consideră inutilă achiziționarea diferitelor jucării pentru feline. Însă, și ele au nevoie de stimulare fizică și mentală. Multe magazine veterinare au rafturi pline cu jucării pisici, însă este esențial să alegem cele mai potrivite accesorii pentru prietenul tău necvuvântător. Așadar, să vedem care ar fi cele mai potrivite jucării pentru pisica ta!

Jucării pisici – distracție în fiecare zi

Cu siguranță ați avut parte de câteva stricăciuni din partea pisicilor: și-au ascuțit ghearele pe canapeaua dumneavoastră, au rupt perdeaua în timp ce încercau să se cațere pe ea sau pur și simplu au dărâmat o vază, veioză sau o floare. Pisicile dacă stau mult timp în casă și nu au o activitate (așa cum au pisicile care stau pe afară), vor deveni mai agitate și vor avea multă energie acumulată pe care și-o consumă prin interiorul locuinței. Astfel, jucăriile pentru pisici reprezintă cea mai bună variantă pentru micii distrugători să-și canalizeze energia.

Joaca este esențială pentru pisici, pentru a le menține sănătatea fizică și mentală, în special pentru pisicile de apartament. În general, pisicile dorm 16 ore pe zi, însă atunci când sunt treze au nevoie de stimuli, iar cel mai ușor mod este să le oferi jucării.

Pisicile sunt la fel ca și tigrii, leii sau alte feline din sălbăticie. Instinctul lor de vânătoare nu trebuie să fie reprimat. Stăpânii animalelor de companie trebuie să le stimuleze acest mecanism înnăscut. Pisica este un vânător iar capacitățile de a sări, de a târî, de a sta la pândă și de a ataca și captura prada nu trebuie să fie înnăbușite. Mica felină are nevoie de jucăriile potrivite pentru comportamentul său natural.

De asemenea, joaca este foarte bună pentru pisici. Multe feline ajung să fie supraponderale, pentru că nu au parte de activitate fizică. Pe lângă o dietă corespunzătoare, pisica ta trebuie să se mențină în formă pentru a nu deveni sedentară. Această lipsă de activitate poate afecta sănătatea animalului dumneavoastră de companie.

Ce jucării pentru pisici poți să alegi?

Suntem conștienți de faptul că în magazinele veterinare, și nu numai, găsim rafturi întregi de jucării pentru pisici. Având la dispoziție o așa gamă largă de accesorii, este destul de dificil să ne dăm seama care jucărie este potrivită pentru pisica noastră.

Jucăriile pentru pisici ar trebuie să aibă forma animalelor ce pot fi vânate de acestea. Astfel, jucăriile confecționate din lână, pene sau blană sintetică imită sau creează senzația de animal ce poate fi prădat. De asemenea, trebuie să fiți atenți la jucăriile pe care le cumpărați, pentru a nu se descompune în piese mici, ce pot fi ingerate din greșeală.

Jucăriile tip undiță sunt foarte bune pentru pisica ta. În acest mod vei putea petrece și tu timpul cu animalul tău de companie. Un alt tip de jucărie pentru pisici sunt șoriceii. Știm cu toții încă de mici, de când ne fascinau desenele animate, că șoarele și pisica nu sunt prieteni și astfel mica ta felină va putea exersa vânatul pe acea jucărie pentru a fi pregătită pentru unul adevărat. Te poți juca cu animalul tău de companie și cu orice mingiuță ce joacă rolul prăzii. Pisica o pândește, o urmărește și după atacă “prada”. O aruncă în aer, sare pe ea, o aruncă din nou, o ține între labe și după o mușcă. Repetă aceste acțiuni de mai multe ori, până când se plictisește. Acest comportament încurajează pisica să fie mai sociabilă.

Jucăriile pentru pisici trebuie să fie alese cu grijă, pentru a nu afecta sănătatea animalului tău de companie. Astfel, trebuie să eviți jucăriile cu prea mult puf, cu multe părți mici care pot fi ingerate și accesoriile cu părți metalice sau tăioase. Mingiuțele pe care le cumperi ar trebui să fie din cauciuc sau alt material moale. Dacă pisica ta are o jucărie preferată, nu e nevoie să îi mai achiziționezi și altele.

Jucării pentru pisici de la Biotur – ce e mai bun pentru animalul tău de companie

Biotur cuprinde o gamă largă de jucării pentru pisici. Animalul dumneavoastră de companie merită ce e mai bun și noi vă oferim accesoriile ideale pentru ca mica ta felină să nu se plictisească.

Jucărie pentru pisiciset de 36 de șoricei – Jucăria satisface instinctul de pradă al pisicii în condiții de siguranță. Aceasta va permite pisicii tale posibilitatea de a rămâne ocupată pe parcursul zilei, fără a distruge mobila din casă în cazul în care rămâne nesupravegheată. Jucăria este perfectă pentru stimularea mentală și fizică, păstrând aceste drăgălașe feline alerte, agile și sănătoase.

Jucărie undiță cu fulg – stăpânul animalului de companie se va putea juca cu pisica sa, antrenându-i în același timp instinctele de vânătoare.

Jucărie pisică laser mouse – Jucărie din plastic pentru pisică, în formă de șoricel, cu laser vizibil de la o distanță de 1m și până la 3m. Produsul este fabricat din materiale non-toxice și dotat cu un inel pentru breloc.

Pe platforma Biotur Shop găsiți toate accesoriile potrivite pentru animalul dumneavoastră de companie, de la hrană de calitate, la jucării pentru pisici interactive care să le stimuleze fizic și mental.

Trimiteți-ne e-mail