insuficienta cardiaca la caini

Insuficiență cardiacă câini – Cardisure

Cardisure, unul dintre medicamentele best-seller în farmaciile veterinare partenere cu Biotur, este recomandat pentru tratamentul insuficienței cardiace la câini cauzată de insuficiența valvulară (regurgitare mitrală și/sau a tricuspidei) sau cardiomiopatia dilatativă.

Medicii veterinari cu care Biotur colaborează sunt mulțumiți de serviciile oferite și de medicamentele PET, VET și DDD distribuite.

Biotur este un distribuitor de încredere de medicamente farmaceutice veterinare pentru animale de companie, de accesorii pentru animale de companie, precum și medicamente pentru animale de fermă și produse DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare). Clienții noștri sunt mulțumiți de serviciile oferite, Biotur având în prezent peste 150 de furnizori. De asemenea, cu peste 25 de ani experiență în domeniu, Biotur are onoarea de a reprezenta producători naționali de top, precum Romvac, Crida Pharm, Vanelli, Premivet sau Meduman. Printre furnizorii și partenerii Biotur se regăsesc următorii: KERBL, Nestor, Pess, PetNaturals, Sano, Tropical sau Vitafor Belgium. Calitatea produselor noastre primează, iar echipa de consultanți stă la dispoziția dumneavoastră pentru orice informații de care aveți nevoie. De asemenea, având în vedere cerințele de produse din România și evoluția pieței medicamentelor, poți deveni chiar tu partener Biotur.

Cardisure – tratament best-seller pentru insuficiența cardiacă câini

Biotur pune la dispoziția cabinetelor și farmaciilor veterinare Cardisure, un produs eficient, folosit în tratarea insuficienței cardiace la câini.

Cardisure poate fi găsit la Biotur în diferite variante:

– Cardisure 1,25 MG 100 tablete palatabile – discount 10%

– Cardisure 2,5 MG 100 tablete palatabile – discount 10%

– Cardisure 5 MG 100 tablete palatabile 1 – 2+1 Selehold 240 MG

– Cardisure 10 MG 100 tablete palatabile

Insuficiență cardiacă la câini – cauze

Insuficiența cardiacă la câini reprezintă incapacitatea inimii de a pompa sângele în mod corespunzător în restul corpului. Astfel, sângele se adună în plămâni și lichidul se acumulează în cavitățile corpului (piept, abdomen sau ambele). Această boală afectează atât plămânii, cât și inima, întrucât este împiedicat fluxul suficient de oxigen în tot corpul.

Cauzele insuficienței cardiace la câini pot fi:

– Tiroida inactivă

– Infecție parazitară (infecție cu viermi cardiaci)

– Tiroidă hiperactivă

– Hipertensiune arterială

– Tumori ventricul stâng

– Îngustarea arterei aortice

– Boli de inimă restrictive

– Tulburări ale ritmului ritmului cardiac

– Cheag de sânge pulmonar

– Gaură anormală în peretele care desparte ventricule

Insuficiență cardiacă la câini – simptome

Printre cele mai frecvente simptome ale insuficienței cardiace la câini se numără:

– Tulburări ale respirației

– Lipsa apetitului

– Tuse

– Urechi și labe reci

– Stare letargică

– Acumulare de lichid în abdomen, torace, picioare

În cazul în care observați aceste simptome la câinele dumneavoastră, trebuie să vă prezentați de urgență la medicul veterinar. Acesta este singurul care poate determina dacă animalul de companie suferă de insuficiență cardiacă.

Insuficiența cardiacă la câini – tratament recomandat de Biotur

Biotur pune la dispoziția cabinetelor și farmaciilor veterinare un produs premium, recomandat pentru tratarea insuficienței cardiace la câini.

Cardisure este folosit de majoritatea cabinetelor veterinare, datorită rezultatelor excepționale. Sunt niște comprimate rotunde, de culoarea maro deschis, cu linii de marcare pe o parte și netede pe cealaltă parte.

Produsul trebuie folosit doar pentru câinii care suferă de insuficiență cardiacă. În caz de reacții adverse, apelați imediat la medicul veterinar.

Comprimatele trebuie administrate oral într-un interval de dozare de la 0,2 mg la 0,6 mg pimobendan/kg greutate corporală pe zi. Doza zilnică preferată este de 0,5 mg pimobendan/kg greutate corporală. Doza trebuie divizată în două administrări (câte 0,25mg/kg greutate corporală fiecare), o jumătate de doză dimineața, iar cealaltă jumătate seara, cu aproximativ 12 ore mai târziu. Fiecare doză trebuie administrată cu aproximativ o oră înainte de hrănire.

Produsul poate fi combinat cu un tratament diuretic, cum ar fi furosemid.

Pentru a rupe un singur comprimat cu linii de marcare în două jumătați, puneți comprimatul pe o suprafață plană cu liniile de marcare în sus. Țineți o jumătate de comprimat și apăsați în jos cealaltă jumătate.

Biotur este un distribuitor de produse PET, VET ȘI DDD. Clienții noștri sunt mulțumiți de promptitudinea dovedită, de varietatea de produse și de calitatea acestora.

Trimiteți-ne e-mail