Congresul Societății Române de Medicină Felină 2023

BIOTUR LA CONGRESUL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE MEDICINĂ FELINĂ 2023

În perioada 1 – 2 septembrie 2023, Biotur va participa la Congresul Societății Române de Medicină Felină, ce va avea loc la Delta Dunării la complexul Cormoran din Uzlina, așa cum ne-am obișnuit. În cele două zile se vor organiza conferințe, și workshop-uri focusate pe medicina felină.

Societatea Română de Medicină Felină este membră AMVAC (Asociaţia Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie), iar afilierea la ISFM (Societatea Internaţională de Medicina Felină) reprezintă un atu pentru formarea unor specialiști naționali și internaționali în medicina felină.

Experiența de anul trecut ne determină să anticipăm un succes și în acest an.

Ce înseamnă pentru profesioniștii din domeniu Congresul Societății Române de Medicină Felină?

Congresul Societății Române de Medicină Felină este un eveniment ce își propune să promoveze ultimele descoperiri și bune practici în medicina felină. În cele două zile, asistenții veterinari vor învăța despre cum să se comporte cu pisicile pentru a le câștiga încrederea, atunci când vin în cabinetele veterinare și care sunt cele mai eficiente metode de tratare a micilor feline. Asistenții vor putea obține chiar calificarea necesară pentru a deveni specialiști.

Totodată, participanții la Congres își vor putea îmbogăți cunoștințele despre medicina veterinară, într-o variantă multidisciplinară.

De asemenea, în cadrul congresului vor fi prezente diverse cabinete veterinare din țară, care vor putea să facă schimb de bune practici în medicina felină.

În acest context, participarea Biotur la Congres este obligatorie, având în vedere faptul că din 1996 Biotur România este un partener de încredere al cabinetelor și farmaciilor veterinare din întreaga țară.

Speakerii propuși de Biotur la Congresul Societății Române de Medicina Felină

La cea de-a IX-a ediție a Congresului Societății Române de Medicina Felină, Biotur propune doi profesioniști în domeniu. Prof. univ. dr. (DVM. PHD) Mario Codreanu și Dr. (DVD. PHP) Florin Leca.

Profesor Doctor Veterinar Mario Codreanu

Prof. univ. dr. Mario Codreanu este o personalitate în lumea medicinei veterinare. Domnia sa a terminat Facultatea de Medicină Veterinară București în anul 1993. Este medic veterinar primar și titular al cursurilor de Medicină și Terapeutică la Facultatea de Medicină Veterinară București.

Profesorul Mario Codreanu este doctor în Medicină Veterinară din anul 1999, cu specializări în străinătate. Cea mai mare parte a activității sale este dedicată ecografiei clinice și intervenționale, urologiei, medicinii interne, medicinii de urgență, terapiei intensive ți terapeuticii veterinare.

Florin Leca doctor veterinar

Doctorul Florin Leca este o altă personalitate pe care o propunem ca speaker la acest Congres. Domnia sa și-a clădit un renume internațional în cardiologia veterinară și este primul medic veterinar care a înființat o clinică de cardiologie veterinară. Mai mult, Florin Leca a făcut parte din prima echipă multidisciplinară care a implantat un stimulator cardiac la un câine.

Experiența sa, faptul că și-a dorit și a reușit să se specializeze în cardiologie veterinară, un domeniu care acum 10-15 ani nu era considerat a avea o asemenea însemnătate pe care o cunoaște astăzi, face din orice prelegere sau expunere pe care o prezintă un izvor de cunoaștere în medicina veterinară, atât pentru profesioniștii din această industrie, cât și pentru iubitorii de animale.

Despre Biotur

Biotur este o companie de încredere, care furnizează din 1996 produse de înaltă calitate, având un portofoliu impresionant – peste 7500 de articole reprezentate de medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igienă publică, hrană și accesorii pentru animale de companie, inlocuitori de lapte, premixuri si aditivi furajeri, etc.

Produsele Biotur sunt diverse și au multiple utilizări, dar pot fi grupate după cum urmează: produse medicinale veterinare (VET), produse pentru animale de companie (PET), produse destinate fermelor de animale și produse pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD).

Biotur România își propune să asigure sănătatea animalelor și să promoveze medicina veterinară din România. Din acest motiv, participarea la Congresul Societatății de Medicină Felină este evenimentul perfect al începutului toamnei, în Deltă.

Ne vedem cu toții în Septembrie!

Vizitați magazinul