BIOTUR ROMÂNIA PARTICIPĂ LA INDAGRA 2022

INDAGRA 2022 reprezintă cel mai important eveniment agricol din România. Biotur România are plăcerea de a fi unul dintre expozanți. Evenimentul va avea loc între 26-30 octombrie, la Romexpo.

În cadrul acestui eveniment, expozanții vor avea oportunitatea să își lanseze produsele revoluționare, să întâlnească noi parteneri de afaceri sau să dezvolte noi modele de business. De asemenea, participarea la un eveniment de nișă reprezintă una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților.

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se va desfășura la Romexpo, având la dispoziție un cadru profesionist în care să îți prezinți oferta de echipamente și tehnologii, precum și noutățile sau promoțiile generoase.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja antreprenorii să interacționeze și să facă schimb de informații. INDAGRA 2022 promovează producția sustenabilă a culturilor și prezintă cele mai noi tehnologii apărute în acest domeniu.

Biotur România a mai avut plăcerea să participe și la INTERZOO 2022, cel mai mare târg de expoziție pentru industria animalelor de companie, care s-a desfășurat la Nuremberg, Germania.

Descoperă INDAGRA 2022

INDAGRA 2022 reprezintă un târg internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei. Este un eveniment realizat organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Vor fi prezenți sute de expozanți, printre care și Biotur România, prezent în Pavilionul B1, stand 160B.

În cadrul acestui eveniment, Biotur România va expune soluții inovatoare și necesare agricultorilor în perioada de toamnă, de la producători de renume din Italia și Franța : Indupharma, ORMA, Kollant, Zapi (Italia), Lodi (Franta).

În această perioadă, agricultorii de produse împotriva rozătoarelor, pentru a avea culturi sănătoase și roditoare.

Biotur pune la dispoziția dumneavoastră SPRAY PROTECTIE CABLAJE EMEROD 500ML, care va fi prezentat și la INDAGRA 2022.

Este un preparat activ sub formă de aerosol destinat protejării materialelor împotriva rozătoarelor (șobolani, șoareci, șoareci de câmp, nevăstuici, veverițe, etc.)

Asigură protecție împotriva rozatoarelor în clădiri, industrii, rețele, case, (mansarde, pivnițe, grădini, etc.) și vehicule, echipamente (autoturisme, bărci, camioane, motociclete,  motostivuitoare, mașini de curățat de înaltă presiune etc.). Soluția de pulverizare conține o rășină care se va depune pe materiale pentru a le proteja. Odată tratate, materialele  nu vor mai fi afectate de rozătoare. Protecție de durată, simplă și rapidă. Este un produs absolut necesar pentru protejarea investitiilor mari in utilaje.

De asemenea, la standul Biotur de la Romexpo, vom prezenta și produse adaptate nevoilor oricărui fermier crescător de animale, produse în Germania de către KERBL GmbH.

Vă așteptăm la standul nostru Biotur România pentru și mai multe surprize!

Motive să participi la INDAGRA 2022

  • Expoziția pune la dispoziția companiilor de profil din România și din străinătate cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei
  • Prin acest eveniment, INDAGRA 2022 își propune să susțină și să promoveze mediul de afaceri din România
  • Oportunitate de dezvoltare a afacerii curente, de a întâlni noi parteneri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

BIOTUR LA INDAGRA 2022

Biotur va participa anul acesta la INDAGRA 2022, unde va avea oportunitatea să prezinte soluții inovatoare pentru combaterea dăunătorilor de pe culturile agricole. Biotur România va fi prezent în cadrul pavilionului B1, stand 160B.

Până atunci, pe platforma Biotur Shop puteți să achiziționați mâncare premium pentru câini sau pisici, accesorii, precum și medicamente eficiente, utile în tratarea diferitelor afecțiuni ale animalelor.

Trimiteți-ne e-mail