Biotur Congres Amvac 2022

BIOTUR ROMÂNIA PARTICIPĂ LA CONGRESUL AMVAC

AMVAC, Asociație Medicilor Veterinari pentru animale de companie, va organiza în perioada 17-19 noiembrie 2022, în Sinaia, la Centrul de Conferințe Casino, cel mai important eveniment dedicat domeniului veterinar din România. Biotur, așa cum ne-a obișnuit deja, va fi unul dintre principalii participanți la congresul științific, aducând în prim plan produsele companiilor din portofoliul său.

Beneficiile participării la acest eveniment constau nu doar în oportunitatea de a aduna la un loc firmele importante de pe piața produselor veterinare, ci și în șansa de a le oferi medicilor, studenților și publicului larg o informare solidă cu privire la noutățile din domeniu, contribuind la Educația Medicală (E.C.) pe care AMVAC o susține.

AMVAC vă pune la dispoziție informațiile esențiale participării pe site-ul său, printre care detalii despre prețuri, cazare, programul congresului și sălile dedicate fiecărui eveniment.

Biotur la Congresul Amvac 2022

Biotur, una dintre cele mai mari și importante companii din România, își va bucura atât colaboratorii deja existenți, cât și pe potențialii clienți, cu o gamă considerabilă de produse PET, VET, din categoria FERMĂ și produse DDD. Principalele noutăți vor veni din partea producătorilor: Dechra Pharmaceuticals, Bela-Pharm, Dyntec, Syva Laboratorios și Chanelle Pharma.

De exemplu, Dechra Pharmaceuticals va veni cu un produs vital pentru câini, TRATAMENT INSUFICIENTA CARDIACA CAINI CARDISURE SIROP 3.8 MG*42ML, pe bază de Pimobendan, pe care Biotur îl oferă clienților într-o variantă promo.

Dacă Bela-Pharm (Germania) se laudă pe bune dreptate cu KETABEL (KETAMINA) SOLUTIE INJECTABILA MULTISPECIE 25 ML, Dyntec se va prezenta cu CANVAC DHPPI 25 DOZE, iar Syva Laboratorios cu ALZANE 10 ML.

În final, Chanelle Pharma va aduce în prim plan o serie de antiparazitare interne și externe, precum ANTIPARAZITAR EXTERN PENTRU PISICA FIPROKILL CAT 50 MG SPOT-ON ori ANTIPARAZITAR EXTERN PENTRU CAINE 10-20 KG FIPROKILL DOG „M”.

De ce Amvac și, mai ales, de ce Biotur?

Așa cum promite și site-ul AMVAC, programul va fi unul variat, punând accent pe EDUCAȚIA MEDICALĂ – atât de importantă pentru starea de bine a animalelor noastre, a culturilor și pentru procesul de dezvoltare. Mai mult de atât, AMVAC va avea sesiuni susținute de specialiștii din domeniu, menținând nivelul ridicat al calității evenimentului.

Astfel, cunoașterea se va îmbina cu partea practică a medicinii veterinare, mai precis cu ceea ce Biotur poate oferi celor interesați de produsele premium din categoria PET, VET, FERMĂ și DDD.

Trimiteți-ne e-mail