accesori caini

Accesorii pentru câini – oferă-i animalului de companie cele mai cool accesorii

Biotur pune la dispoziția dumneavoastră accesorii pentru câini, potrivite pentru orice animal de companie. Câinele tău merită să fie răsfățat cu cele mai bune accesorii, pentru a duce o viață relaxantă și confortabilă.
Dacă ai un câine sau plănuiești să-ți iei un animal de companie, este nevoie să ai lucrurile esențiale pentru ca acesta să nu ducă lipsă de nimic. Trebuie să aibă un culcuș unde să se odihnească, zgardă, boluri pentru mâncare, cușcă de transport pentru vizitele la veterinar, precum și jucării. Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când vrem să avem un animal de companie în casă. Accesoriile trebuie alese în funcție de rasa câinelui, precum și de activitățile sale zilnice.

Accesorii câini – coșuri și paturi pentru câini

Accesoriile pentru câini trebuie alese cu atenție, pentru a oferi animalului dumneavoastră de companie confortul necesar. Coșurile și paturile pentru câini se găsesc într-o varietate mare, așa că trebuie să alegi cu atenție, în funcție de rasa câinelui tău. La sfârșitul zilei, câinele tău vrea să se odihnescă într-un loc confortabil și călduros. Poți să alegi pentru animalul tău de companie un colț din casă, unde să știe că acela este locul lui de dormit. Cumpără un culcuș potrivit pentru acesta și pune-l acolo unde câinele tău este obișnuit să se odihnească. Poți alege un coș moale, o saltea durabilă sau o pernă pufoasă mare pentru ca animalul tău să se poată întindă cum vrea. Pe Biotur Shop puteți alege dintr-o gamă variată de produse, de la culcușuri de plastic până la culcuș căsuță textilă. De exemplu, un culcuș canapea textil este ideal pentru animalul dumneavoastră de companie, fiind lavabil și ușor de curățat. Câinii vor avea parte de un somn liniștit în acest culcuș confortabil în formă de canapea. De asemenea, poți alege un culcuș din răchită, potrivit pentru orice câine. Marginile culcușurilor au înălțimea potrivită pentru a permite câinilor cu afecțiuni articulare să coboare sau să urce în culcuș. Forma culcușului permite câinelui să stea în poziția cuibărit în timpul somnului sau odihnei din timpul zilei.

Accesorii pentru câini – alege zgarda potrivită

Accesoriile pentru câini sunt variate, și trebuie să fii pregătit cu toate cele necesare. Un accesoriu important pentru patrupedul tău este zgarda. Aceasta va fi purtată zilnic, așa că trebuie aleasă cu atenție. Puteți să alegeți și un medalion, pe care să fie inscripționat numele animalului de companie, precum și numărul de telefon al stăpânului. În cazul în care câinele se pierde va fi mai ușor de găsit casa acestuia. Zgarda nu tebuie să fie prea prinsă de gâtul animalului (minim un spațiu de două degete). Puteți alege o zgardă de piele pentru câini, recomandată pentru diverse activități: dresaj, plimbări, antrenament. Confecționată din piele de cea mai bună calitate de culoare rosie.

Accesorii pentru câini – cușcă de transport

Din accesoriile pentru câini face parte și cușca de transport. Este esențial să aveți una pentru câinele dumneavoastră, pentru vizitele la veterinar sau pentru diferitele excursii în care mergeți și unde trebuie să luați și animalul de companie.

Puteți să alegeți din gama diversă de accesorii pentru câini de pe platforma Biotur Shop, precum geanta de transport pentru câini de statură mică. Este o geanta portabila pentru transportul cainilor de dimensiuni mici sau medii. Este realizată din nylon super dur, este o geantă pliabilă fiind ideală pentru transportul câinilor în călătorii scurte, pentru participarea la spectacole canine sau cursuri de dresaj. Geanta este ușoară și practică având două ferestre laterale acoperite cu plasă de naylon, asigurând astfel o ventilație eficientă și lumină interioară. Intrarea care este de asemenea prevazută cu jaluzea, este proiectată pentru un acces ușor al câinelui în interior. Are și buzunare utile în care se pot pune lucruri cum ar fi pachețele de recompense pentru câinele de companie sau alimente uscate. Aceasta este prevazută cu mânere de nylon puternice ce vă permit să o transportați în mână sau pe umăr.

Accesorii pentru câini – șampoane

În secțiunea accesorii pentru câini, găsim și șampoane speciale pentru animalele de companie, perfect concepute pentru blana patrupezilor. Șamponul Biozoo cu lavandă elimină mirosurile neplăcute și oferă hidratare și tonifiere pielii câinelui. Câinele tău va avea o blană strălucitoare și cu un miros plăcut. Atunci când spălați animalul de companie, evitați contactul cu ochii sau urechile.

Există multe tipuri de șampoane pentru câini, însă trebuie să alegem unul care să nu irite ochii și care să nu afecteze pielii animalului. Șampoanele sunt recomandate pentru a scăpa de paraziții externi, mirosurile neplăcute, mâncărimi, prurit al pielii sau cicatrizarea și dezinfectarea unor răni deschise. Atunci când câinele tău își petrece o mare parte din zi pe afară, acesta trebuie spălat cel puțin o dată pe săptămână.

Accesorii pentru câini – jucării

În categoria accesorii pentru câini sunt incluse și jucăriile pentru animalele de companie. Câinii trebuie să aibă parte de mișcare, pentru a duce o viață activă. Puteți să alegeți din gama variată de jucării oferită de Biotur Shop. Puteți alege o minge sub formă de cap de urs din vinil, care emite sunete sub presiunea dinților câinelui. Câinele tău se va putea juca în siguranță cu aceastî minge, întrucât este fabricată din materiale non-toxice. Vinilul este un material ușor de curățat astfel că jucăria se poate folosi atât în interior cât și în aer liber.

Nu uitați că trebuie să alegeți și un bol de mâncare pentru câini. Castronul din inox pentru câini adulți este prevăzut cu un manson de cauciuc pentru o mai bună stabilitate și împiedicarea alunecării în timpul hrănirii.

Pe platforma Biotur Shop veți putea cumpăra toate accesoriile necesare pentru animalul dumneavoastră de companie.

Trimiteți-ne e-mail