gândaci de bucătărie

Gândaci de bucătărie – scapă de ei cu Foval de la Biotur acum într-o nouă formă

Ai probleme cu gândacii de bucătărie și nu știi cum să scapi de ei? Biotur te ajută cu un produs eficient și de calitate, acum într-o nouă formă. Foval este un insecticid gel, perfect pentru a scăpa de insectele nedorite din casa ta. Este ușor de folosit și are o eficiență maximă. Multe persoane, mai ales cei care locuiesc la bloc se confruntă cu problema gândacilor. Aceștia pot fi întâlniți pe toată perioada anului, indiferent de sezon. De cele mai multe ori, gândacii de bucătărie apar noaptea, ceea ce ne face să ne speriem de ei, dacă ne ducem până în bucătărie în mijlocul nopții.

Pentru combaterea gândacilor de bucătărie există diferite soluții cu insecticide concentrate, care pot fi aplicate prin pulverizare, sau cu ajutorul unei seringi, așa cum este cazul produsului Foval oferit de Biotur.

Gândacii de bucătărie pot fi un adevărat pericol pentru sănătatea celor care locuiesc într-un apartament infestat. Gândacii împrăștie microbii și bacterii pe toate obiectele, atunci când se plimbă prin bucătărie. Este posibil și nu observăm prezența lor, iar masa pe care aceștia au umblat poate fi un adevărat focar de infecție.

Pentru a ține deoparte gândacii de casa ta, trebuie menținută curățenia, fără a lăsa firimituri sau resturi de alimente la îndemâna gândacilor. Aceștia vor fi atrași imediat de un gunoi care nu a fost dus la ghenă sau de o scurgere de apă neacoperită. De asemenea, gândacii de bucătărie pot intra în casă prin găuri din tocul ușii, din tocurile geamurile sau de la țevi. De aceea, este important să astupăm toate posibilele intrări ale gândacilor, pentru a nu avea o posibilă problemă de invadare.

Gândaci de bucătărie – de ce sunt atrași de o anumită locuință?

De cele mai multe ori, gândacii de bucătărie sunt atrași de locurile murdare. De aceea, este important să nu lăsăm mizerie în urma noastră, pentru a nu exista riscul ca un gândac să vină și să găsească la tine acasă o sursă satisfăcătoare de hrană.

Gândacii de bucătărie sunt atrași de sursele de căldură, dar și de cele umede. Unde ar putea să apară gândacii de bucătărie?

– Vasele murdare din bucătărie

– Bolurile cu mâncare pentru animale

– Locurile din casă unde umiditatea este crescută, mai ales în zonele unde se formează mucegaiul

– Locurile izolate de sub mobilă, unde se pot strânge resturi de mâncare

– Cutiile de tablă sau recipientele cu resturi de mâncare

– Gunoiul lăsat desfăcut, în locurile necorespunzătoare

Gândacii de bucătărie pot pătrunde foarte ușor într-o locuință, pentru a ajunge la locurile prezentate mai sus. Dacă există crăpături sau goluri, guri de aerisire sau ferestre sau uși deschise, gândacii pot pătrunde foarte ușor în casă.

Pentru a nu avea probleme cu gândacii este indicat să nu lași vase murdare în bucătărie. De asemenea, curăță întotdeauna firimiturile de pe masă, precum și resturile de mâncare rămase. Curăță întotdeauna grăsimea de pe aragaz, iar alimentele trebuie mereu depozitate în recipiente cu capac, pe care le pui în frigider sau în dulapuri. De asemenea, curăță podele cu soluții speciale antibacteriene, pentru a fi sigur că totul este dezinfectat.

Biotur îți prezintă un produs care te va ajuta să scapi de gândacii de bucătărie, precum și să previi revenirea acestora.

Gândaci de bucătărie – scapă de ei cu Foval

Gândacii de bucătărie pot fi o mare problemă pentru cei care locuiesc la apartament. Biotur Shop vine în ajutorul tuturor celor cu care se confruntă cu această problemă. Soluția oferită de Biotur este Foval, un insecticid gel cu o formă nouă de prezentare : seringa de 20g.

Este apetisant şi cu o putere mare de atracţie, garantând astfel o eficienţă maximă în combaterea gândacilor de bucătărie. Produsul poate fi utilizat pentru controlul dăunătorilor în locuinţe, cinematografe, şcoli, spitale, barăci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, în general, industria alimentară.

Primii gândaci mor în următoarele ore de la ingestie care, pe cât posibil , vor trebui lăsaţi în acelaşi loc, deoarece speciile de gândaci se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morţi creând un efect de „ cascadă” care exinde activitatea produsului FOVAL GEL – Gândaci. Trataţi local, în locurile unde dăunătorii sunt prezenţi mai precis în locuri greu accesibile cum ar fi: în interiorul aparatelor de uz casnic şi a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, maşini de spălat rufe, calculatoare, CD playere, instalaţii electrice), în locuri calde şi umede ( băi, bucătării, chiuvete, conducte de apă, cuptoare, puncte de colectare a deşeurilor etc.) precum şi în locuri întunecate , unde sunt crăpături în perete sau în podea.

Biotur Shop are produse de calitate VET, PET și DDD (Dezinsectie, dezinfectie, deratizare), pentru farmaciile veterinare sau fie pentru prestatorii de servicii (terțe contractate să facă dezinsecția unei scări de bloc, dezinfecția unui spital, dezinsecția unui oraș, etc.)

Trimiteți-ne e-mail