Smart Vets congress afis

Biotur susține Smart Vets Congress – un eveniment de endocrinologie veterinară organizat în București, Constanța și Craiova

În data de 25 februarie, la București, are loc Ediția I a Smart Vets Congress, un eveniment susținut de Biotur, unde se vor discuta noțiuni practice din sfera Endocrinologiei Veterinare. Alături de lideri de opinie din domeniul veterinar, vă așteptăm să participați în număr cât mai mare pentru a descoperi și a aplica noi soluții endocrinologice în domeniul veterinar.

Descoperă Smart Vets Congress

Smart Vet Congress va avea trei ediții, în trei orașe diferite: București, Constanța și Craiova.

Prima ediție se va desfășura în București, pe data de 25 februarie, în cadrul Facultății de Medicină Veterinară. Constanța va fi al doilea oraș care va găzdui unicul congres, pe data de 25 martie, la Hotel Continental Forum. În luna aprilie, pe data de 8, vom ajunge în ultimul oraș participant al Smart Vets Congress, în Craiova, la Ramada Plaza Hotel.

Evenimentul va fi structurat în jurul a patru soluții endocrinologice de top, dezvoltate de Dechra, brandul specializat global în produse farmaceutice veterinare și produse conexe, care dezvoltă, fabrică, comercializează și vinde produse de înaltă calitate exclusiv pentru medicii veterinari din toată lumea. Portofoliul brandului Dechra cuprinde analgezice, anestezice și produse pentru tratamentul diferitelor afecțiuni ale animalelor.

Subiectele și temele care vor fi abordate și discutate pe larg la Smart Vets Congress sunt actualități clinico-terapeutice ale Sistemului Cushing, Hipoadernocorticismul și Hipotiroidismul canin, o boală frecventă întâlnită la câini. Totodată, la acest eveniment, se vor realiza abordări practice privind Hipertiroidismul felin.

Printre invitații congresului se numără Profesorul Universitar Doctor Mario Codreanu și Doctorul Cristian Dana.

Evenimentul este creditat cu 25 de puncte CMV.

Biotur la Smart Vets Congress

Cu ajutorul dumneavoastră, vom deschide noi căi catre Endocrinologia Veterinară. Vă așteștăm cu drag la congres pe toți interesați și implicați în activități veterinare – atât medici veterinari, administratori ai cabinetelor și farmaciilor veterinare, cât și studenți ai Facultăților de Medicină Veterinară. Condițiile pentru participarea la congresul endocrinologic Smart Vets Congress vă vor fi comunicate după ce completați formularul de înscriere.

Până să ne vedem, pe platforma Biotur Shop puteți să achiziționați produse PET, VET, DDD pentru animăluțe și, totodată, să consultați catalogul cu produsele Dechra de pe site-ul nostru.

Trimiteți-ne e-mail