Vermicat antiparazitar pisici

Vermicat – antiparazitar intern pentru pisici

Vermicat este un produs destinat pisicilor, special pentru tratarea infestațiilor provocate de paraziții interni. Este un produs cu spectru larg, ce tratează mai multe tipuri de viermi gastrointestinali.

Spre deosebire de câini, pisicile pot intra în contact cu alte feline și pot dezvolta o varietate de boli. În cazul în care pisica se infestează cu paraziți interni, este necesară administrarea unui tratament pentru aceasta în cel mai scurt timp.

Biotur pune la dispoziția persoanelor juridice medicamentul împotriva infestațiilor provocate de viermi, Vermicat.

Vermicat – Medicament împotriva viermilor

Paraziții interni pe care felina îi poate dezvolta trebuie eliminați în cel mai scurt timp din organismul animalului. Vermicat este un produs utilizat împotriva tipurilor de viermi gastrointestinali rotunzi și plați.

Fiecare comprimat filmat este are în componența sa embonat de pirantel și praziquantel. Comprimatele au o formă rotundă, bioconvexă, de culoare albă, delimitate de o linie mediană și netede pe cealaltă parte.

Acest produs este destinat împotriva viermilor rotunziToxocaracatiToxascarisleonina și viermilor plați, precum DipylidiumcaninumTaeniataeniaeformis și Echinococcusmultilocularis.

Antiparazitar intern pisici – Simptome

Adesea este greu de identificat dacă animalul este infestat cu viermi, însă există o serie de simptome care ar putea indica acest lucru și care necesită multă atenție din partea dumneavoastră. Aceste simptome sunt:

  • Pierderea în greutate
  • Diareea
  • Vărsăturile
  • Blana aspră
  • Letargia
  • Scaune cu sânge

Vermicat – mod de administrare

Este indicat ca tratamentul să fie administrat direct pisicii. Însă dacă acest lucru nu este posibil, poate fi incorporat în hrană. Doza recomandată este de un comprimat/4 kg greutate corporală. În cazul infestației cu ascarizi (boală parazitară comună omului și animalelor) nu se așteaptă o eliminare completă, iar riscul de transmitere la om poate persista.

Acest tip de infestație este întâlnită în special la puii de pisică. Prin urmare, tratamentul trebuie continuat cu un produs eficient împotriva viermilor rotunzi intestinali, la un interval de 14 zile, până la 2-3 săptămâni după înțărcare.

Pentru o administrare corectă, greutatea corporală a pisicii trebuie stabilită cu acuratețe.

Vermicat – contraindicații

Există câteva contraindicații pe care trebuie să le luați în considerare atunci când doriți să administrați medicamentul felinei care suferă de paraziți:

  • A nu se utiliza în același timp cu produse care conțin compuși ai piperazinei;
  • Tratamentul nu trebuie administrat puilor de pisică care au mai puțin de 6 săptămâni:
  • Tratamentul nu trebuie utilizat în cazul în care animalul prezintă hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienți.

Vermicat – alege Biotur împotriva viermilor pisicii

Tratarea infestațiilor cu paraziți interni a pisicii, dar și a orcărui animal, este necesară, atât pentru sănătatea lor și a semenilor patrupezi, cât și a oamenilor din jurul lor. Așadar, vă punem la dispoziție pe platforma Biotur Shop antiparazitarul intern pentru pisici Vermicat.

Pe platforma Biotur Shop găsiți toate produsele necesare pentru animale de companie și fermă, de la hrană de calitate și produse de îngrijire, la antiparazitare și jucării.

Trimiteți-ne e-mail