recompensă pentru câini

Recompense câini – beneficii și întrebuințări

Recompense câini: acestea reprezintă soluția ideală pentru a calma sau distrage un câine, mai ales când acesta se află într-un cabinet veterinar, dar se pot folosi și pentru multe alte situații.

În calitate de proprietar de câine, este posibil să fiți interesat să îi oferiți prietenului dumneavoastră blănos din când în când câteva bunătăți gustoase. Recompensele pentru câini pot fi o modalitate excelentă de a vă recompensa câinele pentru un comportament bun, de a-i oferi stimulare mentală sau pur și simplu de a-i arăta cățelului puțină dragoste.

În acest articol, Biotur prezintă motivele pentru care recompensele pentru câini pot fi benefice și cât de des se pot da animalelor.

Recompense câini – beneficii

Recompensele pentru câini sunt, în general, produse din ingrediente cât mai naturale, care oferă nutrienți și contribuie la sănătatea animalului. Principalele beneficii sunt următoarele:

  • Adăugă un plus de nutriție și suplimente sănătoase la dieta câinelui
  • Pot fi folosite ca parte a instruirii și ca o recompensă pozitivă pentru un comportament bun
  • Mestecatul îndelungat poate ajuta la ameliorarea plictiselii și la reducerea comportamentului distructiv
  • Recompensele dentare și produsele de ronțăit pot promova dinții sănătoși și pot oferi îngrijire orală

Pentru o sănătate optimă a câinelui, este esențială o dietă echilibrată și nutritivă, iar acest lucru se extinde și la recompense. Tratamentele naturale pentru câini sunt din ce în ce mai populare în rândul proprietarilor de animale de companie conștiincioși care înțeleg importanța recompenselor care sunt atât sănătoase, cât și gustoase.

Bunătățile naturale pentru câini sunt, de obicei, bogate în ingrediente derivate din surse naturale și fără aditivi artificiali, substanțe chimice și conservanți, combinații de carne de bună calitate, legume și cereale blânde. Acestea sunt pregătite și ambalate în conformitate cu reglementările naționale pentru o recompensă pe care câinele o poate savura fără efecte secundare adverse.

Recompense câini – întrebuințări

Recompensele pentru câini pot avea multiple întrebuințări, dar principalele sunt acestea:

Recompense pentru dresaj

Recompensele pentru câini pot fi un instrument grozav pentru dresajul său. Acestea oferă o încurajare care poate ajuta la consolidarea unui comportament bun și poate încuraja câinele să învețe noi trucuri și comenzi. Cu toate acestea, nu toate dulciurile sunt create la fel și este important să le alegeți pe cele potrivite pentru nevoile câinelui.

Când vine vorba de recompense de dresaj, veți dori să căutați ceva care este mic, moale și ușor de digerat. Astfel, câinelui tău îi va fi mai ușor să mănânce rapid și să se întoarcă la antrenament.

Un exemplu de astfel de recompense este cel oferit de Biotur Shop, „Mini Marrow Mix„, care conține 25 de bucăți de recompense mici din cereale și carne, perfecte pentru a motiva câinele în timpul dresajului.

Recompense pentru vizita la veterinar

În timpul unei consultații la medicul veterinar, câinele poate deveni foarte agitat și anxios. De aceea, este recomandat ca medicul să aibă în cabinet cateva feluri de recompense pe care să le poata oferi animalului în momentele stresante. Astfel, câinele este distras de la un vaccin care i se poate administra, sau de la alta procedură care îl poate agita.

Un exemplu de recompensă care se poate da de către medicul veterinar este batonul. Fiind mai dur și consistent, câinele va mesteca la el o perioada mai îndelungată, suficient pentru a lăsa timp medicului să execute examenul de consult sau procedura specifică. Aceste batoane conțin 82% proteină și sunt bogate în calciu.

Recompense între mesele principale

Recompensele se pot da și între mesele principale ale câinelui, ca un fel de gustare sănătoasă. Deși acestea nu pot să țină locul unei mese principale, ele pot servi drept gustare între mese, în special atunci când câinele poate părea înfometat.

Biotur recomandă recompensele pentru câini „snack nuggets” cu pui și orez. Aceste recompense reprezintă o hrană complementară, de cea mai bună calitate, naturală, pentru cainii de orice talie și sunt indicate pentru îmbunătățirea tonusului psihic al câinelui. Se administrează 1-2 gustări pe zi în funcție de talia câinelui, contribuind astfel la menținerea sănătății și la forma acestuia.

Recompense câini – alege Biotur pentru cea mai bună selecție

Așadar, recompensele pentru câini pot fi de un real ajutor în diverse cazuri și pot contribui de asemenea și la sănătatea dinților câinelui și la stimularea digestiei. Important este ca aceste recompense să nu înlocuiască cu totul mesele principale ale animalului, și să nu devină o obișnuință consumarea lor.

Pe Biotur Shop puteți găsi o gamă variată de recompense pentru câini, produse destinate animalelor de companie și celor de fermă, precum jucării, mâncare de calitate, produse farmaceutice, produse de îngrijire și multe altele.

Trimiteți-ne e-mail