Produse porumbei – cumpără de la Biotur mâncarea și accesoriile potrivite

Biotur îți pune la dispoziție produse porumbei necesare pentru orice crescător. Aici vei găsi atât mâncarea potrivită, cât și accesoriile esențiale pentru aceste păsări. Dacă columbofil, adică un iubitor de porumbei, atunci vei vrea să ai cele mai bune produse pentru aceștia. Cei care sunt pasionați de aceste păsări le vor dărui toată atenția de care au nevoie. Porumbeii sunt niște păsări foarte sensibile și incredibile, care te încântă de la prima vedere. Unele persoane cumpără porumbei pentru sport, curse, decor sau chiar carne, însă indiferent de alegerea făcută trebuie să acorzi o atenție sporită îngrijirii acestora.

Biotur este un distribuitor de încredere de produse PET, VET ȘI DDD. Clienții noștri sunt mulțumiți de promptitudinea dovedită, de varietatea de produse și de calitatea acestora.

Produse porumbei – accesorii esențiale

Printre cele mai importante produse pentru porumbei se numără accesoriile. Acestea trebuie să fie alese cu grijă, să fie de calitate și rezistente. Dacă porumbeii sunt crescuți corespunzător, într-un mediu sănătos, atunci vor da și rezultatele așteptate în concursurile specifice. Există anumite specii de porumbei mai sensibile, care se îmbolnăvesc mai des și care nu fac mereu față concursurilor. De aceea, trebuie să acordăm o atenție sporită acestor păsări, dacă observpm că un porumbel s-a îmbolnăvit, atunci este recomandat ca acesta să fie separat de restul exemplarelor sănătoase, pentru a nu răspândi boala și pentru a primi tratamentul corespunzător.

Porumbeii au nevoie de un loc special unde să locuiască. Zona special amenajată pentru aceștia trebuie să fie mereu curată. De asemenea, apa și hrana trebuie să fie asigurate permanent.

Biotur pune la dispoziția crescătorilor de porumbei produse de calitate, precum adăpătoarea pentru porumbei. Este o adăpătoare detașabilă realizată din material plastic, cu un volum de 2 litri.

Accesul porumbeilor la apă este facilitat datorită acestui adăpător.

Folosirea acestor adăpători împiedică risipirea apei și amestecarea acesteia cu hrana sau fecalele porumbeilor, ducând astfel la o hrănire igienică și optimă a porumbeilor, evitând îmbolnăvirea acestora.

Porumbeii au nevoie și de hulubărie, adică locul unde vor sta. Construcția ei trebuie să fie realizată în funcție de numărul acestora, mărimea și temperamentul acestora. Adăpostul pentru animale, hrănitoarele și adăpătoarele trebuie alese cu grijă pentru a le oferi porumbeilor o creștere armonioasă.

Produse porumbei – mâncare

Printre produse porumbei, Biotur pune la dispoziția crescătorilor și ,mâncarea potrivită pentru o creștere armonioasă a acestora. Cerealele reprezintă o parte importantă din hrana lor. Acestea trebuie să reprezinte 60-70% din hrană. Cerealele conțin carbohidrați, proteine, lipide, vitaminele E, B și caroten. Principalele cereale care trebuie incluse în hrana porumbeilor sunt: grâul, porumbul, ovăzul și orzul. De asemenea, boabele leguminoaselor contribuie la sănătatea porumbeilor prin conținutul mare de proteine și conținutul mic de grăsimi. Printre leguminoasele consumate se porumbei regăsim: mazărea, lintea și măzărichea. Trebuie evitată administrarea de boabe de soia. Să nu uităm că porumbeii au nevoie și de oleaginoase (semințe de floarea-soarelui, semințe de rapiță, semințe de cânepă) pentru aportul de lipide, proteine, glucide și vitamina A.

Porumbeii consumă o hrană egală cu 10% din greutatea lor, aproximatic 40 g în mai multe mese pe zi. Pe durata verii porumbeii sunt mai solicitați eforturilor fizice, de aceea trebuie să mănânce cam de trei ori pe zi, la ore cât mai regulate. Iarna, pentru că nu au pui și nici concursuri la care să participe, porumbeii pot fi hrăniți de doar două ori pe zi. În perioada de reproducere, trebuie să le creșteți rația de mâncare și să consume mai multe proteine și lipide. Porumbeii tineri de 5-8 săptămâni mănâncă până la maturizare cantități mari de furaje.

Hrana de porumbei Energy Plus oferită de Biotur este special concepută pentru a le oferi porumbeilor energia de care au nevoie în competiții.

Colombine All-In-One asigura o stare generala de sanatate datorită compoziției sale bogate si echilibrate de ingrediente naturale. Porumbeii acceptă Colombine All-In-One excelent datorită mixului gustos de seminte. În plus, Colombine All-In-One este cel mai bun remediu pentru diaree la pui  și garantează penaj lucios și un aspect sănătos.

Hrana corespunzătoare a porumbeilor este esențială pentru a avea păsări cu un penaj lucios, ouă și premii la concursuri.

Medicamente și suplimente alimentare

Biotur pune la dispoziția crescătorilor de porumbei și medicamentele și suplimentele alimentare necesare pentru o dezvoltare sănătoasă. Pentru un sistem osos sănătos și formarea cojii ouălelor Biotur vă recomandă VL OROPHARMA CALCI-LUX. De asemenea, furajele complementare pentru porumbei sunt esențiale pentru întărirea sistemului imunitar.

Oropharma Herbolan este o băutură pe bază de plante imbogatita cu spirulina, acizi organici și prebiotice. Herbolan îmbunătățește starea porumbelului și sprijină sistemul imunitar. Spirulina  este una dintre cele mai bogate surse de alimentare de pe pământ. Acizii organici asigura aciditate optimă intestinului. Prebioticele asigura o buna flora intestinală și creeaza un bun echilibru între bacteriile intestinale benefice și nocive.

Alege ce e mai bun de la Biotur

Biotur vă pune la dispoziție produse porumbei de înaltă calitate, care să le asigure un trai adecvat și o dezvoltare sănătoasă. Aceste păsări merită toată atenția noastră, pentru că sunt extrem de sensibile și predipune la diferite la diferite boli sezoniere și alte afecțiuni. Comandă chiar acum de pe Biotur accesoriile, mâncarea și suplimentele alimentare pentru porumbei!

Trimiteți-ne e-mail