Accesorii pisici

Accesorii pisici

Accesoriile pentru pisici sunt esențiale pentru animalul dumneavoastră de companie, indiferent dacă vorbim de mobilier pentru pisici, jucării sau produse pentru igiena felinelor. Pisicile merită să fie răsfățate. Astfel, pe platforma Biotur Shop veți găsi toate articolele esențiale pentru pisica dumneavoastră.

Accesorii pentru îngrijirea pisicilor – nevoi zilnice

Accesoriile pentru îngrijirea pisicilor sunt variate și aici sunt incluse bolurile pentru mâncare sau apă, litierele, lopățica pentru litieră.

Litiera pentru pisici

Litiera pentru pisici este un accesoriu care nu poate lipsi din casa celor care țin pisicile în casă. Litierele pot fi de diferite forme și mărimi: acoperite, neacoperite, automate, mici, mari sau joase. Pentru a alege cea mai bună litieră pentru pisica noastră trebuie să ținem cont de mărimea, vârsta și starea de sănătate a acesteia. Dacă pisica este pui, o litieră mică și joasă este perfectă pentru mica felină. De asemenea, dacă pisica va folosi litiera de la o vârstă fragedă, procesul de acomodare va fi unul mult mai rapid. Litierele joase sunt recomandate și pisicilor bătrâne, cu stare de sănătate precară, întrucât acestea pot avea dureri și dificultăți să intre într-o litieră înaltă.

Litierele neacoperite sunt ideale pentru pisicile care folosesc în mod regulat litiera. Mirosul neplăcut va rămâne în interiorul litierei și nu se mai împrăștia atât de mult nisip prin casă. Cu toate acestea, litierele descoperite sunt preferate de majoritatea stăpânilor de pisici, întrucât felinele se pot mișca în voie, fără a se simți înghesuiți. Dacă este o adult, este recomandat ca lungimea litierei să fie cât lungimea pisicii plus o jumătate.

Litierele automate pentru pisici pot fi destul de costisitoare, iar animalul de companie se poate speria de mecanismul automat. De asemenea, o astfel de litieră poate fi destul de incomodă, întrucât unele dintre acestea necesită un anumit tip de substrat.

Numărul litierelor din casă este stabilit în funcție de numărul pisicilor pe care le avem. Este ideal să avem o litieră de rezervă, pentru orice eventualitate. De asemenea, și locul litierei este destul de important. Majoritatea persoanelor aleg să așeze litiera în baie, pentru a evita răspândirea mirosului neplăcut în toată casa. Însă, nu trebuie să uităm faptul că într-o baie de dimensiuni mici ne va fi greu să punem o litieră mai spațioasă, iar nisipul se va usca mai greu dacă este mult abur în încăpere. Astăzi putem găsi diferite tipuri de nisip pentru litieră care vor absorbi mirsoul neplăcut instant. Astfel că putem pune litiera oriunde în casă, fără a ne mai face probleme din cauza mirosului.

Boluri pentru mâncare și apă pentru pisici

Bolurile pentru mâncare și apă pentru pisici nu pot lipsi din nicio casă unde sunt animale de companie. Fiecare pisică trebuie să aibă bolul ei. Castroanele nu trebuie să fie nici prea mici, nici prea mari. De preferat este să fie puțin mai adânci. Forma bolurilor poate fi diversă: ovală, pătrată, rotundă, sau în formă de pește, stea sau păsări. Castroanele pot fi din plastic, metal sau ceramică. Bolurile din ceramică sunt recomandate de medicii veterinari, întrucât mâncarea este mai bine păstrată și sunt ușor de curățat.

De asemenea, pe platforma Biotur Shop puteți achiziționa un dispenser de hrană și apă pentru pisici. Astfel, cu acest accesoriu pentru pisici, animalul dumneavoastră de companie poate mânca și bea apă în voie, până în momentul în care este nevoie ca recipientele să fie umplute din nou. Alimentatorul menține hrana uscată și apetisant de proaspătă. Puteți regla fiecare porție de hrană.

Dozatorul de apă asigură întotdeauna apă proaspătă și păstrează nivelul constant al apei.

Nisip pentru litieră pentru pisici

Nisipul pentru litieră pentru pisici este esențial atunci când avem o litieră în casă. Putem alege un nisip pentru litieră care se agregă sau unul care nu se agregă.

Nisipul pentru litieră care se agregă este cel care permite extreagerea fecalelor și a urinei, fără a schimba toată cantitatea de nisip. Cu ajutorul unei substanțe numite bentonită sau a unor substanțe bazate pe fibră, nisipul formează un agregat solid atunci când absoarbe umezeala. Odată ce nisipul s-a agregat, putem lua cu ușurință cu ajutorul unei lopățele nevoile pisicii, lăsând nisipul curat neatins.

Nisipul pentru litieră care nu se agregă are o capacitate mare de a absorbi urina de pisică și controlează mirosul neplăcut cauzat de urină. În cazul în care litiera nu este curățată regulat, urina se va aduna pe fundul litierei. Astfel, este necesar să schimbi nisipul litierei de mai multe ori, și să o speli de cel puțin o dată pe săptămână. De aceea, vă recomandăm nisipul de la Biotur Shop Silica Gel Figaro, întrucât nisipul se agregă și nu veți avea probleme cu mirosul neplăcut provocat de urina sau fecalele pisicii.

Accesorii pentru pisici – jucării pentru pisici

Accesoriile pentru pisici sunt importante pentru animalul tău de companie. Jucăriile sunt importante pentru ca pisica ta să aibă un stil de viață activ, mai ales dacă locuiți la bloc, și nu are spațiul oferit de o grădină. De asemenea, este bine să ca animalul dumneavoastră de companie să aibă măcar o jucărie, pentru a nu folosi canapeaua, fotoliile pentru a-și ascuți unghiile. Puteți să îi cumpărați o jucărie și pisicuței, pentru a se putea juca din primele săptămâni. Perdelele sunt preferatele pisicilor, unele dintre feline fiind înnebunite să se cațăre pe draperii. Așadar, un șoricel de jucărie sau un stâlp pentru ascuțit gheruțele sunt potrivite pentru orice locuință.

De pe platforma Biotur Shop aveți o gamă variată de jucării pentru pisica dumneavoastră de unde puteți alege. De exemplu, puteți achiziționa un set de opt mingi din rafie. Jucăria satisface instinctul de pradă al pisicii in condiții de siguranță. Aceasta va permite pisicii tale posibilitatea de a rămâne ocupată. Mingiuțele din rafie sunt perfecte pentru stimularea mentală si fizică păstrându-le alerte, agile și sănătoase. Fie că e sau nu stăpânul acasă, cu jucăria corectă, pisicuța nu se va plictisi.

Trimiteți-ne e-mail