cladire biotur

Compania Biotur este un distribuitor de produse veterinare și biologice. Acestea diferă de la instrumente zoo veterinare până la aditivi și suplimente. Ne aflăm pe piață încă din 1966, iar pe parcurs, ne-am extins aria de distribuție atât local, cât și la nivel internațional.

De la bun început, intenția noastră a fost să adresăm provocările din piața veterinară prin inovație, o atitudine deschisă și transparentă, prin empatie și onestitate.

Compania Biotur are in prezent legaturi economice cu peste 150 de furnizori, dintre care 58 externi, din țări precum Italia, Spania, Germania, Olanda, Franța, sau Pakistan. Prin perseverență și seriozitate, activitatea companiei noastre a crescut an de an, iar în prezent avem un statut de distribuitor regional fiind prezenți în 18 județe: Teleorman, Giurgiu, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Călărași, Buzău, Brăila, Galați, Bacău, Ialomița, Vrancea și București. Produsele importate sunt disponibile pe tot teritoriul României prin curierat rapid.

Pentru noi este foarte important să fim selectivi în căutarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri, întrucât industria veterinară este într-o continuă schimbare.

Răspundem pentru rezultatele muncii noastre. Înțelegem cât este de important să oferim cele mai bune soluții, să acționăm asumat în beneficiul clienților și al companiei noastre.

Portofoliul actual de produse însumează peste 7500 de articole reprezentate de medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igienă publică, hrană și accesorii pentru animale de companie, inlocuitori de lapte, premixuri si aditivi furajeri, etc. Produsele Biotur sunt diverse și au multiple utilizări, dar pot fi grupate după cum urmează: produse medicinale veterinare (VET), produse pentru animale de companie (PET), produse destinate fermelor de animale și produse pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD).

Biotur – Industria veterinară în România

La fel ca oamenii, animalele se confruntă cu probleme de sănătate pe tot parcursul vieții. Acesta este principalul motiv pentru care au nevoie de ajutor și asistență. Industria veterinară este responsabilă de îngrijirea nevoilor animalelor și este o industrie în plină dezvoltare.

Industria veterinară poate fi clasificată în două părți: segmentul de animale de companie și segmentul de producție. Fiecare animal în parte este diferit și are nevoie de tratament personalizat.

Conform unor studii recente, România vinde hrană pentru câini și pisici în jur de 400 de milioane EUR. Un procent ridicat din aceste vânzări provine din mediul online. Prin urmare, industria animalelor de companie a devenit unul dintre cele mai importante segmente de pe piața online.

În 2020, sectorul îngrijirii animalelor de companie a atins o valoare de creștere de două cifre ca rezultat al dezvoltării economice. Românii au început să-și considere animalele de companie drept membri ai familiei, ceea ce duce la o diversificare a produselor de îngrijire a animalelor de companie.

Mai mult, „75-80% din industria animalelor de companie este caracterizată de vânzarea produselor pentru câini și pisici”. România are aproximativ „1,5 milioane de câini în zonele urbane, iar una din patru familii dețin un câine”.

Trimite-ne un mesaj